Den Korte Avis | Ayaan Hirsi Ali: Europa begynder at ligne det, jeg flygtede fra

Den Korte Avis | Ayaan Hirsi Ali: Europa begynder at ligne det, jeg flygtede fra


Europæere, luk nu øjnene op og se, hvad der sker omkring jer.

 

I er ved at komme i mindretal i jeres egne lande.

 

Den enestående europæiske kultur er på vej til at blive ødelagt af en ændret demografi.

 

Antallet af ikkevestlige muslimske indvandrere og efterkommere vokse så stærkt, at en muslimsk anti-demokratisk klankultur er ved at få magte i flere europæiske lande.

 

Omtrent sådan kan man sammenfatte Ayaan Hirsi Alis budskab på en ny podcast, der er gengivet i videoen herunder.

 

Ayaan Hirsi Ali ved hvad hun taler om. Hun er fød og opvokset i Somalia præget af fundamentalistisk islam.

 

Som ung flygtede hun fra et tvangsægteskab og kom til at leve i Holland, hvor hun senere gik ind i politik. Derefter har hun levet i USA og England.

 

Men gennem alle årene har hun ihærdigt prøvet at få europæerne til at forstå, at indvandringen fra især muslimske lande skal stoppes.

 

Antallet af indvandrere og efterkommere er så stort, at det ændrer demografien i de europæiske lande. Og det går meget stærkt.

 

En stor del af indvandrerne og efterkommerne er børn og unge i den fødedygtige alder. Den europæiske befolkning derimod har et langt højere gennemsnitsalder.

 

Nu mener hun, at det er så slemt, at Europa så småt begynder at ligne det, hun engang flygtede fra.

 

Det er i en podcast, at Ayaan Hirsi Ali fortæller om situationen i Europa, hvor udviklingen i de seneste årtier har gjort, at de vesteuropæiske lande, der har haft en stor indvandring, nu begynder at ligne hendes hjemland, med alt hvad det betyder.

 

– Mange kvarterer ligner det, jeg forlod, og det er sket inden for de sidste tre årtier.

 

En egentlig transformation af de europæiske samfund sker hurtigt.

 

Hirsi Ali minder også om dem, der advarede om den demografiske udvikling og sagde, at hvis intet blev gjort, og ideen om assimilering blev opgivet, ville der ske et skift i 2040-2050.

 

Et skift som vil betyde, at gruppen af ​​muslimer snart vil være så stor, at den vil blive dominerende og begynde at stille stadig mere aggressive og vidtrækkende krav – noget der allerede er sket i nogle europæiske byer.

 

Det betyder, at en antidemokratisk, frihedsfjendsk og kvindeforagtende kultur begynder at få overtaget i europæiske lande.

Douglas Murray

På videoen kan man også høre den britiske forfatter og journalist Douglas Murray give sin fulde støtte til Hirsi Alis analyse. Murray har selv skrevet bøger og rapporteret om Europas transformation og forfald.

 

– Det, Ayaan siger, er fuldstændig rigtigt og helt indlysende, siger Murray til Sky News .

 

– Det er indlysende, at hvis en befolkning, der stort set ikke er assimileret eller har synspunkter, som resten af ​​landet finder afskyelige eller usmagelige, vokser – hvis netop denne del af befolkningen vokser, og vokser og vokser, vil den naturligvis få mere og mere indflydelse.

https://samnytt.se/ayaan-hirsi-ali-europa-borjar-likna-vad-jag-flydde-ifran

Source link