Den Korte Avis | Afrikaner og mellemøstlige mænd slap ikke godt fra brutalt hjemmerøveri – politiet  alarmeret af modig datter

Den Korte Avis | Afrikaner og mellemøstlige mænd slap ikke godt fra brutalt hjemmerøveri – politiet  alarmeret af modig datter


Tre hjemmerøvere kom ikke længere væk end til nærmeste arresthus, da de flygtede efter et brutalt hjemmerøveri hos en automekaniker mellem Næstved og Menstrup nord for Karrebæksminde.

 

De maskerede hjemmerøverne, der ifølge Sjællandske Nyheder var en 39-årig nordafrikansk mand samt to mellemøstlige mænd på henholdsvis 32 og 36 år, havde overset, at en voksen datter var på besøg.

 

Medens røveriet fandt sted, gemte hun sig og alarmerede politiet.

 

Her var man hurtige på aftrækkeren og sendte omgående flere patruljevogne til stedet.

 

Blot ni minutter efter anmeldelsen blev den første røver anholdt, og et par minutter senere var også de to andre lagt i håndjern.

 

Truede med hardball-maskinpistol

Under røveriet, der fandt sted kort før midnat til tirsdag, blev automekanikeren og hans hustru truet med blandt andet en hardball-maskinpistol og en mukkert til at udlevere nøglerne til virksomhedens pengeskab.

 

”Vi ser selvfølgelig meget alvorligt på sagen, og vi har hen over natten sat en større efterforskning i gang. På nuværende tidspunkt kan vi ikke afvise, at der kommer yderligere anholdelser,” fortæller vicepolitiinspektør Rune Dahl Nilsson, Sydsjællands- og Lolland-Falsters politi i en pressemeddelelse.

 

Under et lukket grundlovsforhør tirsdag blev de tre mænd af henholdsvis nordafrikansk og mellemøstlig oprindelse varetægtsfængslet frem til den 24. april.

 

Medgerningsmænd på fri fod

Grundlovsforhøret blev afholdt bag lukkede døre, da politiet som nævnt af Rune Dahl Nilsson mener, at der er medgerningsmænd, som fortsat er på fri fod.

 

”I forbindelse med røveriet hører politiet gerne fra vidner, der kan have befundet sig i området ved Skælskørvej nær rundkørslen mod hhv. Næstved og Karrebæksminde inden midnat natten til i dag. Evt. vidner kan kontakte politiet på telefon 114,” skriver Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi i pressemeddelelsen.

 

Kilder til denne artikel:

https://politi.dk/sydsjaellands-og-lolland-falsters-politi/nyhedsliste/tre-maend-anholdt-i-sag-om-hjemmeroeveri/2024/04/02

 

https://www.sn.dk/naestved-kommune/datter-gemte-sig-og-ringede-112-nu-er-tre-hjemmeroevere-faengslet/?fbclid=IwAR1aVI9JJ5Xfw3

Source link