Dagens Sverige vil kollapse « Snaphanen.dk

Dagens Sverige vil kollapse « Snaphanen.dk


Af Peder Jensen

Personer som tror at SD i regjering vil redde Sverige forstår ikke hvor alvorlig situasjonen er.

HRS tar Hege Storhaug til orde for full innvandringsstopp for å redde Sverige. Jeg er selvsagt enig, men tror ikke lenger at dette er nok. For å sitere hva jeg selv skrev før det svenske valget i 2022:

Personlig engasjerer jeg meg ikke særlig mye i det svenske valget. Siste sjanse var for mange år siden. Sverige vil kollapse. Kollapsen er allerede begynt.

Dette er nå fysikk, ikke politikk. Vi kan nevne bevegelsesmengde eller momentum, men la oss snakke om bremselengde. Hvor langt tar det for et objekt i bevegelse fra du bremser maksimalt til du ikke lenger beveger deg fremover. Bremselengde bestemmes av masse ganger hastighet, selv om andre faktorer som friksjon også betyr en del. En mann på sykkel bruker kortere tid og plass på å bremse opp enn en buss i stor fart.

La oss si at du kjører en bil, og oppdager at du er på vei til å kollidere med en fjellvegg 20 meter foran deg. Du bremser så hardt som du kan. Problemet er at bilen med denne hastigheten vil bruke minst 50 meter på å stoppe. En kollisjon er da matematisk uunngåelig.

Det beste du kan håpe på er å redusere farten på kollisjonen, i håp om å overleve den. Hvis du er heldig og har godt sikkerhetsutstyr rundt deg kan du kanskje overleve uten permanente skader.

Dette er nøyaktig hvor Sverige, Frankrike og trolig flere andre vestlige land er i dag. De kommer til å krasje. Dette kan man forutsi med matematisk sikkerhet. Det eneste som er interessant er om noen vil overleve krasjen, og kanskje redde noe fra vraket etterpå. Men en kollisjon er uunngåelig.

Personer som tror at Sverigedemokraterna (SD) i regjering vil redde Sverige forstår ikke hvor alvorlig situasjonen er. Selv om Sverige hermetisk lukket sine grenser i dag så ville en kollaps fremdeles ikke kunne unngås. SD ville dessuten være avhengig av støtte fra andre partier.

Selv om Sverigedemokraterna skulle få over 50% av stemmene og flertall i Riksdagen, hvilket ikke kommer til å skje, ville dette ikke være nok. Deres politikk er ikke lenger tilstrekkelig til å redde Sverige. De ville heller ikke få gjennomført hele sin politikk. Sverige har overført mye av sin suverenitet til EU, samt til andre overnasjonale organer som FN og internasjonale konvensjoner.

Dagens Sverige vil kollapse. Det eneste relevante spørsmålet er om noe av det gamle Sverige kan reddes eller gjenoppbygges etter kollapsen.

Full innvandringsstopp for å redde oss fra klanenes maktovertakelse

Source link