Covid-vaccinerede Kayla Pollock fik rygmarsskade « Snaphanen.dk

Covid-vaccinerede Kayla Pollock fik rygmarsskade « Snaphanen.dk


Canada tilbød hende MAID – “Medical assistance in dying”

Dr. Mc Cullough som hun fortæller sin  historie til, siger at spike-proteinet forårsager skaden på rygmarven, og fortæller hende, hvordan hun kan angribe proteinet med hans anti-spike protocol. 37-årige Kayla er helt invalideret af det, man kalder “quadriplegia,” der falder ind under en af flere former for rygmarvskader.

Da det skete, var hendes far i færd med at dø på et plejehjem, og da hun blev lammet fra nakken og ned, sagde en læge til hende, at det var psykisk. “Det sker ofte når man er ophidset.” Hun er en stærk og tapper kvinde, og man får et billedmæssigt indtryk af det, i denne korte video.

Gregg Reese siger: “Hvis du røres af denne historie, har du stadig et hjerte. Alle mennesker der lever i dag, er enten et offer for dette eller et vidne til det. Menneskeligt er det den værste forbrydelse nogensinde, værre end atombomben.”

Kayla sidder i dag i rullestol og må have en ‘service-hund,’ som donorer har gjort det muligt for hende at købe. Se Service Dog & Wheelchair Van for Kayla Pollock og Canadian Woman Sues Moderna After Covid Booster Causes Quadriplegia. Hendes hjemmeside hedder Operation Kayla. – Den canadiske regerings forklaring af MAID: Medical assistance in dying: Overview.

På sin X-Twitter skriver hun

This is my 9 year old son meeting my new service dog for the first time. We are almost at our goal

Here is the update on my new service dog and her name reveal. Thank you all from the bottom of my heart. First goal met.

Source link