Brand under intens efterforskning  

Brand under intens efterforskning  


 

Nordjyllands Politi modtog sent i går aftes, den 18. maj 2024 kl. 23.08, en anmeldelse om en brand på en gård i Bælum beliggende på adressen Nørrebjergvej. Politiet frygter, at beboerne kan være indebrændt. De nærmeste pårørende er underrettet.

Politiets sendte straks – sammen med brandslukningskøretøjet – adskillige patruljer frem til stedet, da anmeldelsen indgik til vagtcentralen, og man kunne konstatere, at stuehuset var overtændt af flammer, da man kom frem; og det var ikke muligt for røgdykkere at komme ind på grund af den særdeles kraftige ild. 

Slukningsarbejdet har således pågået hele natten, og efterslukningsarbejdet er fortsat i gang, hvorfor man ikke har kunne opnå adgang til selve ejendommen endnu. 

Nordjyllands Politi har i den forbindelse en efterforskning af de nærmere omstændigheder i gang, ligesom der er tilkaldt yderligere brandefterforskere, der skal hjælpe med at klarlægge, hvad der sket, og hvordan branden er opstået.

Vagtchef og politikommissær Ole Buus ved Nordjyllands Politi kan dog ikke gå i detaljer med politiets indledende efterforskningsskridt, der allerede er blevet foretaget. Men vagtchefen frygter, at beboerne – et ægtepar i 50’erne – tilmeldt adressen kan være indebrændt, da man ikke har kunne opnå kontakt til dem, ligesom man har kunnet konstatere, at beboernes køretøjer befinder sig på stedet.

”Vi kan således ikke endnu udtale os nærmere om brandårsag eller andre omstændigheder. Det er det, som vores efterforskningsarbejde fremadrettet skal klarlægge.”

Området omkring ejendommen er på nuværende tidspunkt afspærret, og bevogtes af styrker fra Hjemmeværnet, og det vil den være en rum tid endnu, indtil myndighedernes arbejde på stedet er tilendebragt.

Politiet har på nuværende tidspunkt ingen yderligere informationer i sagen.

Source link