Befolkningerne i 75 % af verdens lande vil styrtdykke « Snaphanen.dk

Befolkningerne i 75 % af verdens lande vil styrtdykke « Snaphanen.dk


The Lancet: Dramatic declines in global fertility rates set to transform global population patterns by 2100

I år 2100 vil 97 % af landene – 198 ud af 204 – have en fertilitet under vedligeholdelselse

Men hvorfor? I år 2100 vil fertilitetsraten i Europa være faldet til 1.37 barn pr. kvinde, mens hvert andet barn født i verden vil være fra Afrika syd for Sahara mod hvert fjerde i dag. Der vil være et ‘baby boost’ i nogle lande og et ‘baby bust’ i andre.

Over tre fjerdedele af alle fødsler vil finde sted i lavere middel og lavindkomstlande ved århundredets slutning, og over halvdelen vil finde sted syd for Sahara. Den globale fødselsrate vil være faldet fra 5 børn i 1950 til 2.2 i 2100. 110 lande vil (54%) vil ikke have fødsler nok til at opretholde befolkningen.

Jeg hører ikke til dem, der mener det er en ulykke hvis befolkningen mindsker. Det meste af Europa, bortset fra den skandinaviske halvø er – i modsætning til det meste af verden – overbefolket. Da jeg blev født, var der 4 mio. danskere til at klare et langt mere arbejdskraftskrævende landbrug og industri herunder en håndfuld store skibsværfter.

Vi kan ikke her i begyndelsen af 5 G og AI forudse hvor lidt arbejdskraft vi har brug for i fremtiden, måske får vi kun brug for halvdelen af arbejdsstyrken. Der bliver næppe nogen grund til indvandring, hvis vi igen skulle blive 4 mio. danskere. Det kan man ikke påstå i dag, men man kan heller ikke udelukke at dødeligheden blandt unge, højtuddannede vil skabe mangel på arbejdskraft i kvalificerede jobs. Meget snart endda. Edward Dowd har berørt det talrige gange: Work Absence Rates Are Off the Charts og Invaliditetsansøgninger eksploderer.

På den anden side mener jeg heller ikke at verdens står over for en uholdbar overbefolkning. Der er masser af plads og resourcer, hvis mennesker ellers kan forsørge sig. Jeg er ikke racehygiejniker, som William Gates, Bill Gates far og andre, der mener det er vigtigt at nedbringe verdens befolkning. Alle verdens mennesker kan stå i Texas og endda have luft imellem sig.

Hvorfor vil 75 % være sterile?

Men hvorfor? I de mange artikler nævnes mange temmelig fantasifulde grunde. Én er dog svær at finde omtalt. Hovedforfatteren på Lancet-artiklen, Stein Emil Vollset, er citeret for den:

By 2050, at least 75 percent of the world will be sterile, meaning a dramatic plunge in population levels, senior researcher Stein Emil Vollset from the Institute for Health Metrics and Evaluation (IHME) at the University of Washington in Seattle said in a statement.

Hvor er det livsfarlige mRNA’s rolle i dette? Vi ser jo, at det er de rigere og højtvaccinerede lande, hvis befolkninger styrtdykker. Ikke det uvaccinerede Afrika og Indien.

Slå depopulationsdagsordenen igennem allerede?

Jeg henviser – anekdotisk ganske vist – til de mange spontane aborter i Danmark, jeg linkede til i går. Er det ganske enkelt “pandemiens” depopulationsdagsorden* vi ser gennemført i disse blik ind i fremtiden? Der er selvfølgelig andre faktorer, men ingen der så hurtigt har ændret befolkningssammensætningen.

I USA er gennemsnitlevealderen faldet med to år på kun tre år, hvilket indikerer mange unge døde. 75% of countries worldwide may see population shrinkage by 2050

Daily Mail præsenterer den således med masser af grafik Terrifying threat of ‘underpopulation’ is laid bare as it’s revealed how 75% of nations are facing baby busts by 2050 and the West will be left ‘reliant on migrants’ – triggering ‘staggering social change’.

The Lancet studiet: Fertility, mortality, migration, and population scenarios for 195 countries and territories from 2017 to 2100: a forecasting analysis for the Global Burden of Disease Study, 22 sider pdf.

Fertiliteten

Verden bliver afrikansk

Pfizer tænkte på sterilitet

* Pfizer and the New World Order Depopulation Agenda: Anti-Sperm Antibody Is One of the “Adverse Events of Special Interest” Found in the Secret Pfizer Document

Fortielsens forsvar

Det vi oplever nu, er selvfølgelig evident. Alle ved – også de ansvarlige der kvæler enhver debat – at debatten i virkeligheden er overstået. Den er, videnskabeligt og statistisk set og bevist, vundet af os kritikere endnu inden den overhovedet er begyndt. I Danmark ved Folketinget, statsministeren, Sundhedsstyrelsen og alle med ansvar for skandalen det.

Derfor ved de også godt, at den eneste taktik der holder deres skrue i vandet lidt endnu, er tavshed. Der skal ikke være nogen debat. Det er også grunden til, at der kun er et par håndfulde medlemmer i Underhuset, når Andre Bridgen nogle få gange er blevet tilstået debat og spørgsmål, som man jo ikke så godt kan nægte ham. Det ville se for mærkeligt ud. Det ville gør det for åbenlyst, at man ikke ønsker nogen debat af de mange døde overhovedet.

Jeg kunne derfor ikke drømme om at spørge om, hvorfor vi ikke har nogen debat. Det ved enhver. Vi er i en tid, hvor det kun handler om at begrave sandheden så dybt som muligt, og der er en hel del fantasifulde måder at gøre det på inden man man griber til ren, brutal censur.

Langstidssyge i England er steget med 700.00 på relativt kort tid.

Source link