Babies are Dying Everywhere Thanks to the Vaccine « Snaphanen.dk

Babies are Dying Everywhere Thanks to the Vaccine « Snaphanen.dk


If you want the world to be depopulated, this news will make you happy. For everybody else that has a soul, you will be very upset with what the evil globalists have done.

Fødselstallet i Vesten styrtdykker. I USA fordobledes antallet af ‘miscarriges’ først en gang i 2021, og så fordobledes det igen. Nu er det steget fra 4 % til 15%. Det kunne jo ligne en tanke. En hensigt. Det er nok derfor, de flinke statsmedier ikke taler om det. Se “Never Seen This Before”: EXPLOSION of Miscarriages After COVID Shots og New American.

Pfizer annoncerer i Ekstra Bladet: “Lad ikke smitten ødelægge hyggen”

“Tal med din læge.” Desværre, hvis min læge ved noget om pseudo-vaccinerne, så deler han ikke sin viden med mig. Enten hviler der et stort pres på ham ovenfra, eller også har han for travlt til at sætte sig ind i de ting, jeg har gjort her.

Kunne man mon forestille sig, at Pfizers penge havde nogen indflydelse på journalistikken, ligesom deres annoncer har på amerikanske medier? Firmaet må dog ræsonnere: Alle danske medier skriver jo, som vi bedst kunne ønske os det. Der lyves og forties, så det står os om ørerne.

Informationer om verdens gang

Danskerne ved ikke engang, hvad Pfizers medarbejder Janine Small selv indrømmede i EU parlamentet for et helt år siden, at vaccinen ikke virker, at den hverken forhindrer smitte eller videresmitte. Den virker kort sagt ikke, ja den giver, som vi ved, mere Covid fordi den DNA ændrende forsøgsvaccine ødelægger immunforsvaret. De mange sygeplejersker jeg desværre er nødt til at møde i ’embeds medfør’, ved det ikke.

Det er da en hel lille bedrift af danske medier og af sundhedsvæsnet. Hvad kunne mere deligitimere danske medier end deres behandling af ‘pandemien’? Den af Trump? Den af Ukraine? En læge blev forleden spurgt, hvad han mente om mediernes behandling af, – hvad det nu end var.

“Medierne? Jeg ser dem ikke mere.”

Selv scanner jeg forsiden på to omnibusaviser hver dag, det er det hele. TV røg ud for 22 år siden. Så går jeg videre til de rigtige informationer om verdens gang. For det resterende demokrati og vores mentale sundheds bedste, må man håbe, at MSM er i færd med at begå selvmord, så der kan opstå en ny og sandere journalistik, der ikke er korrupt  dvs. “købt.” (Det er der jo på nettet, og magthaverne vil gøre alt for at kvæle den, og det vil sikkert lykkes dem. Internet som vi kender det, vil blive ødelagt.)

Det kræver, at politikerne holder op med at financiere den nuværende, og det gør de selvfølgelig ikke, for de er deres megafoner. Så medierne er mere og mere indavlede. “Journalister” der skriver for hinanden og for politikerne i et snævert kredsløb,  befolkningen udenfor dette, står mere og mere af. Det er parallelle verdener. Løgn og propaganda har den virkning på mennesker. Medierne kan være ligeglade, de har financieringen delvis på plads. “De er så vigtige for demokratiet” siger politikerne. Nej, de er vigtige for politikerne.

Er annoncen lovlig?

Af rent pekuniære grunde må Pfizer annoncere for deres Covid pseudo-vaccine, for salget er nærmest stoppet helt. I 11 måneder er det bare gået nedad. Aktierne er på det laveste i tre år, markedet råder til at købe til den lave pris. Guldfeberen er stoppet. I USA har kun 4% ladet sig booste i år mod 15% i Danmark. Når man scanner QR koden, henvises man til en side, der er ejet af Pfizer: Virusstop.dk.

Der er stramme regler for annoncering for lægemidler i Danmark. Det er derfor lægers postkasser overfyldes af reklamer for medicin fordi de normalt ikke kan optræde i aviser og tv. Om denne annonce er lovlig, skal jeg ikke kunne sige. Den balancerer vel på grænsen. Som udgangspunkt gælder Lov om lægemidler § 66.

Japansk dokumentar om vaccineskader

I betragtning af, at den er lavet af deres main stream tv, Chubu Nippon Broadcasting, er den ret åben og ærlig. Her er de samme sørgende efterladte, og de samme neurologiske invaliderede. Hvor er Danmark Radio? Til møde med statsministeren om taktikken?

It offers a two-year documentary record featuring close interviews with families who lost their loved ones after vaccination and patients experiencing “vaccine after effects.” The documentary includes interviews with representatives from the Ministry of Health, as well as perspectives from local government authorities on the topic of vaccination side effects. Light and Shadow of the Unevaluable New Coronavirus Vaccine – about COVID-19 mRNA Vaccine Injuries in Japan

Turbo kræft

Jeg hørte netop fra en nær veninde, at en kollegas mor var død af kræft, der lød som den helt typiske turbo-kræft, vi har fået beskrevet af blandt andre onkologerne William Makis og Ute Krüger. Tre måneder fra diagnose til død. Man går ind og fjerner det, og tror at alt nu er i orden. Et par måneder efter, er der kræft overalt, og den har været upåvirkelig for konventionel behandling. Lægen: “Jeg har aldrig set sådan noget før.” Hvis han gør sig sine tanker, tør han ikke meddele dem. Det er det makabre klima af løgn, vi lever i. Vi må nyde vores søvn, for når vi vågner, er det op til et mareridt.   – Læs

TURBO CANCER IN PREGNANCY – SARCOMA – New Mothers and extremely aggressive Turbo Sarcomas – 14 Tragic Cases – First in the World Article

Den gode dr. Makis skriver også dette i dag

Social Media Influencers Are Dying Mostly of Cardiac Arrests and Destroyed Immune Systems

i går døde en 16-årig af hjertestop

Tyska gymnastiktalangen Mia, 16, död

Vi ved kun, at det bliver meget værre. I løbet af de næste par år, er dødstallet så stort, at det vil forandre vores samfund i grunden. Jeg ved ikke, hvordan de skyldige til den tid vil bortforklare, hvad der sker, for ingen på hele planeten vil være uvidende om det. Ingen vil kunne sove længere.





Source link