Antisemitter i Folketinget sinker leverancerne til Forsvaret

Antisemitter i Folketinget sinker leverancerne til Forsvaret


David’s Sling-luftforsvarssystemer er et af dem, som den danske regering overvejer at købe til det danske forsvar. Systemet er gennemprøvet og kan angiveligt leveres relativt hurtigt. Men diskussionen om indkøb af luftforsvaret har udviklet sig til en ideologisk krig mellem regeringen og SF og De Radikale om Israel som muligt leveringsland, skriver Berlingske.

”De to partier mener ikke, at Israel etisk og moralsk set skal være leverandør på grund af krigen i Gaza. Forsvaret har ikke brug for flere forsinkelser. Det er ved at ske i en frugtesløs diskussion om, hvorvidt Israel skal være leveringsland på grund af krigen i Gaza.

Debatten om, hvorvidt Israel skal levere luftforsvar til Danmark, er kørt af sporet. Det afgørende må være, om Israel kan levere på kvalitet, pris og med den hastighed, som er nødvendig, og uden skelen til det, der sker i Gaza.

Israel kan derfor sagtens være leveringsland. Selvfølgelig ud fra forudsætningen om, at leverancerne skal leve op til de parametre, der er sat op – såsom; kvalitet, pris og leveringsdygtighed. Men Forsvaret og NATO har ikke brug for nye forsinkelser i leveringerne, fordi politikerne har ideologiske indvendinger”.

 

 

 

Source link