Antisemitiske afskum har frit spil hos Radikale Venstre

Antisemitiske afskum har frit spil hos Radikale Venstre


Det muslimske kulturrådmand i Aarhus Kommune, Rabih Azad-Ahmad, der er valgt ind i byrådet for Radikale Venstre, har givet udtryk for, at han betvivler Hamas’ terrorangreb mod Israel den 7. oktober grundet manglende dokumentation for angrebet. Det skriver Jyllands-Posten.

”Folketingsmedlem for Socialdemokratiet, Frederik Vad, siger: ’Det er helt vildt. Tror han på, at Charlie Hebdos journalister blev myrdet i Paris? Tror han på, at Dan Uzan blev skudt foran den jødiske synagoge i Krystalgade? Mangler han også dokumentation for Holocaust?’

Danmarksdemokraternes politiske ordfører Susie Jessen tilslutter sig kritikken: ’Jeg bliver ked af det og vred over, at en folkevalgt politiker betvivler terrorangrebet. Det er et massivt angreb på Israel, og der er børn, der er blevet slået ihjel. Hamas har videodokumenteret deres massenedslagtning af civile israelere, som journalister de seneste dage har set. Det må være dokumentation nok. Det er helt ufatteligt, at han betvivler det’, siger hun.

’Terror er terror, og det skal fordømmes, uanset hvem der begår overgrebene, og hvem der er de sagesløse civile ofre. Det gælder også terrorangrebet på Israel den 7. oktober. Det er min holdning, og det er Radikale Venstres holdning. Hvad angår angrebet på hospitalet i Gaza, vil jeg kraftigt opfordre alle til at afholde sig fra at konkludere noget skråsikkert, inden vi er blevet klogere i den sag’, siger Martin Lidegaard”.

24NYT: Mens Rabih Azad-Ahmad betvivler Hamas’ terrorangreb mod Israel, betvivler De Radikales politiske leder Martin Lidegaard, at det var Hamas, der stod bag angrebet på hospitalet i Gaza. Hvilket ikke kan undre nogen. Lidegaard har nemlig en robust historik i forhold til at komme med voldsomme udfald og trusler mod Israel, herunder bl.a. en opfordring til, at Danmark skal mobilisere EU til at vedtage en boykot af israelske virksomheder.

Source link