Myndighederne har godkendt 20.000 vielser med mindreårige

Myndighederne har godkendt 20.000 vielser med mindreårige


Interne dokumenter hos myndighederne afslører, at hundredvis af børn under den seksuelle lavalder, helt ned til 4 år, har fået anerkendt deres ægteskab af de danske myndigheder efter 1986, skriver Berlingske.

”Ægteskaber med børn helt ned til 4, 9, 11 og 13 år. Det kan de færreste nok forestille sig i Danmark. Formand for Danmarksdemokraterne Inger Støjberg er rystet over de nye oplysninger om myndighedernes anerkendelse af hundredvis af ægteskaber med mindreårige børn under den seksuelle lavalder. ’Jeg ved snart ikke, hvad jeg skal sige. Det er så forfærdeligt og grusomt, at danske myndigheder har vendt det blinde øje til det her. Myndighederne har svigtet i helt uhørt grad. Det er mig ubegribeligt, hvis regeringen ikke vil grave til bunds i sagen og placere et ansvar’, siger Inger Støjberg.

Også Dansk Folkeparti finder tallene chokerende. ’Der er nødt til at rulle nogle hoveder nu. Hvis der har siddet folk i ministeriet, som har været vidende om det her, så skal de fyres. Ministeren må udpege de ansvarlige. Ellers må hun selv påtage sig ansvaret og fratræde sin ministerpost. Som minister kan man ikke sidde en sådan forsømmelse overhørig’, siger partiets udlændingeordfører Mikkel Bjørn”.





Source link