Nye tal afslører skræmmende tendens

Nye tal afslører skræmmende tendens


Documents gennemgang af alle tiltaler efter straffeloven i Oslo byret  for perioden 1. august til 15. oktober viser, at mere end tre fjerdedele af de tiltalte er af udenlandsk oprindelse.

Den nye gennemgang viser, at 77 procent af de tiltalte er udlændinge. Af de 35 gennemgåede tiltaler, er hele 27 personer fra ikke-vestlige lande, mens kun 8 er norske. Tallene peger på en alvorlig tendens i det norske retssystem.

Brutale forbrydelser

Gennemgangen afslører et mønster af alvorlige forbrydelser, herunder drabsforsøg, alvorlig narkotikakriminalitet og børnemishandling. En af de mest opsigtsvækkende sager er den om en 50-årig mand, der er anklaget for at have forsøgt at dræbe sin egen kone ved at slå hende med en hammer og stikke sine fingre i hendes øjne. Manden kommer fra et muslimsk land.

I en anden alvorlig sag blev en mand fra Kosovo sigtet for at opbevare 21 kilo heroin og 3 kilo hash. Det var beregnet til salg på gaden, og beslaglæggelserne er blandt de største i Norge i de senere år. Desuden har manden modtaget mere end 1 million norske kroner i kontanter som udbytte af narkotikahandel.

Overrepræsentation fra muslimske lande

Flere af de tiltalte kommer fra muslimske lande, hvilket giver anledning til bekymring om integration og parallelsamfund. Misbrug i nære relationer er et gennemgående tema i sagerne, hvor især vold mod børn fremstår som et stort problem. En mor er anklaget for at have slået sin søn med både et opladerkabel og en metalstang, og for at have truet ham med, at hun ville brække hans arme.

Et retssystem under pres

Retssagerne mod disse udlændinge lægger et enormt pres på det norske retssystem. Omkostninger til tolke, længere sagsbehandlingstider og kulturelle udfordringer, gør det både dyrere og mere krævende at gennemføre processerne. Flere af sagerne kræver også et særligt fokus fra politiet og PST på grund af deres involvering i udenlandske kriminelle netværk og radikalisme.

Stigende utilfredshed i befolkningen

Tallene fra Oslo byret skaber nu øget utilfredshed blandt nordmændene, som sætter spørgsmålstegn ved landets indvandrings- og integrationspolitik. Mange mener, at politikerne har fejlet, når de har ladet indvandringen fortsætte uden at tage de nødvendige skridt til at sikre reel integration.

Hvorfor har så stort et flertal af de tiltalte en udenlandsk baggrund? Hvorfor ser vi disse parallelsamfund fortsætte med at blomstre, uden at nogen griber ind? Det er spørgsmål, som mange mennesker nu stiller, mens kriminaliteten i Oslo stiger, og retssystemet knækker under vægten af en stadig mere krævende sagsbyrde.

Dokument gør et godt stykke arbejde med at afdække kriminaliteten i Norge og vise dig den ucensurerede virkelighed. Støt os på Vipps 638941 med kodeordet »KRIM«. .

Meget stor tak!

Document er en uredd og uavhengig avis som forteller deg sannheten. Abonner her.



Source link