Trumps sidste chance

Trumps sidste chance


Mange afventer med spænding Donald Trumps massemøde i Madison Square Garden i hjertet af Manhattan. Begivenheden finder sted den 27. oktober, og de ca. 20.000 pladser blev udsolgt på mindre end tre timer. Uden for vil der blive opstillet skærme, således at de forventede titusinder, der ikke sikrede sig billet, kan følge med.

Det er en dristig manøvre i en demokratisk étparti-stat, hvor en republikaner ikke har vundet siden 1980.

Man må håbe, at Trump lægger sin stil om.

I stedet for at gentage alle de “talking points”, som han har optrådt med, siden han måtte forlade Det Hvide Hus, kunne det være forfriskende, om han fandt på noget nyt til denne enestående lejlighed. Ikke fordi, der er noget galt med, hvad han plejer at sige, men fordi der er brug for en advarsel mod den fremtid, som Kamala Harris vil berede for USA og den vestlige verden.

Det er sidste udkald, hvis USA skal reddes fra det demokratiske partis planlagte destruktion af den amerikanske civilisation. Det er på tide at sige sandheden om de oligarker, der vil feste, mens landet brænder.

Det kan være udmærket at fremhæve sine gamle fortjenester, men det ville være mere udmærket at beskrive det helvede, som demokraterne vil slippe løs.



Source link