Den Korte Avis | Panik i klovnebussen: Først blev Moderaternes politiske sekretariat tømt for medarbejdere – nu stopper partisekretær Kirsten Munch Andersen

Den Korte Avis | Panik i klovnebussen: Først blev Moderaternes politiske sekretariat tømt for medarbejdere – nu stopper partisekretær Kirsten Munch Andersen


Moderaternes partisekretær, Kirsten Munch Andersen, stopper nu efter eget ønske som følge den seneste tids uro i Partiet.

 

Som partisekretær har Kirsten Munch Andersen haft det overordnede ledelsesansvar i sekretariatet.

 

”Moderaterne og ikke mindst medarbejderne fortjener at få ro til arbejdet. Det er der brug for, lyder det fra Kirsten Munch Andersen i en pressemeddelelse og fortsætter:

 

”Der har imidlertid de seneste uger været et ekstraordinært stort fokus på ledelsen af sekretariatet med beskyldninger i pressen, så selv om forretningsudvalget har bedt mig om fortsat at stå i spidsen for at bygge partiet op, vælger jeg at træde tilbage.”

 

Hun understreger, at det er hendes egen beslutning at stoppe.

 

Nævnt i klage til Arbejdstilsynet

Kirsten Munch Andersen er en af i alt tre ledende medarbejdere i Moderaternes sekretariat, som var nævnt ved navns nævnelse i den klage, som medarbejdere sendte til Arbejdstilsynet tilbage i august.

 

En klage, der nu har medført, at Arbejdstilsynet har rejst en alvorlig og sønderlemmende kritik af forholdene i Moderaternes partisekretariat.

 

Tidligere har syv medarbejdere via en frivillig fratrædelsesordning forladt Moderaternes politiske sekretariat.

 

De tre tilbageværende blev i mandags fyret med det resultat, at deres fagforening, DJØF, nu truer med at slæbe Moderaterne i retten, hvis der ikke findes en ordning.

 

Læs også:

https://denkorteavis.dk/2024/372547/





Source link