Tariq Ramadan er dømt for voldtægt

Tariq Ramadan er dømt for voldtægt


Der var engang, hvor Tariq Ramadan var fast gæst på Litteraturhuset i Oslo. Han var en euroislamisk profet, som Oslo-eliten holdt meget af. Så kom voldtægtsanklagerne, og han blev tavs. Nu er han blevet dømt for voldtægt og seksuel vold ved en domstol i Genève. Det er nu, låget løftes.

Det er umuligt at overdrive, hvor chokerende dette er for dem, der i så lang tid har rost Ramadan til skyerne. I mange år var Tariq Ramadan den vestlige intelligentsias favorit. I 2002 hyldede Salon ham som “den muslimske Martin Luther”. I 2004 anførte Time Magazine ham som en af de 100 mest indflydelsesrige personer i verden i dag. I 2012 inkluderede Foreign Policy ham på sin liste over de 100 bedste globale tænkere “for at fortælle os, at islam og demokrati kan gå hånd i hånd, når det gælder.”

Nu står disse priser og de mange andre, Ramadan har modtaget, som et stumt vidnesbyrd om venstrefløjens tendens til at uddele hæder til dem, der fortæller dem, hvad de gerne vil høre. Agence France-Presse (AFP) rapporterede tirsdag, at Ramadan er blevet “dømt i en appelsag for voldtægt og seksuel tvang af en domstol i Genève”. Dette har været længe ventet, da Ramadan i de senere år har været udsat for adskillige beskyldninger om at “skjule vold og radikalisme bag en mild facade”.

.

Ramadan brugte det velkendte kneb: Han blev beskyldt for at ærekrænke islam. Ramadan kendte ordforrådet og vidste præcis, hvilke knapper han skulle trykke på.

I årevis afviste Ramadan sådanne beskyldninger som “racisme” og “islamofobi”. I en video fra december 2019 hævdede han, at beskyldningerne mod ham var et forsøg på at miskreditere ham og dermed “neutralisere muslimer”. Han tilføjede: “Vi må gøre os klart, at der er diskrimination, stigmatisering og racisme på spil i hele dette spørgsmål. Og jeg var et symbol. At ødelægge mig betød at lade folk forstå det: Hvis du vil være højlydt, må du se virkeligheden i øjnene. Det skete for Tariq Ramadan nu, det kan ske for hvem som helst i fremtiden.”

Men Vesteuropa har stadig bevaret de sekulære retsstatsprincipper nok til, at Ramadans sag kan blive prøvet. Når sharia er fremherskende, ville den være blevet afvist. Hans position ville have beskyttet ham.

Ramadan blev optaget på Vestens mest prestigefyldte læreanstalter. Der kom hans tilhængere med beskyldninger om, at zionister stod bag anklagerne. En lille forsmag på, at islamistisk retfærdighed går godt i spænd med Oxford.

Endnu værre: I 2020, efter at yderligere to kvinder havde anklaget ham for voldtægt, rapporterede RFI, at “tilhængere af Ramadan, som er professor i moderne islamiske studier ved Oxfords St Anthony’s College, har kaldt anklagerne mod ham for en del af et ‘internationalt zionistisk komplot’ for at sværte hans navn til.” Selvfølgelig!

Ramadan har en sadistisk side.</p

En af anklagerne sagde, at han udsatte hende for “slag i ansigtet og på kroppen, tvungen sodomi, voldtægt med en genstand og forskellige ydmygelser, herunder at blive slæbt i håret til badekarret og urinere på”. Hans sadisme synes at have været tæt forbundet med hans berømte islamiske fromhed, hvis nogen af påstandene er sande: En anden af hans anklagere sagde, at han fortalte hende, at han voldtog hende fordi hun ikke bar hijab. Da flere og flere kvinder begyndte at anklage ham for voldtægt, er en af disse anklagere allerede blevet slået og truet.

Ramadans status gav ham mulighed for at tage sig store friheder, men selv de kvinder, der fandt sig i meget, fik nok af tortur.

Den franske journalist Caroline Fourest var den første til at dokumentere, at Ramadan slet ikke var den moderate muslim, han udgav sig for at være.

Den franske journalist Caroline Fourests oplysende bog “Brother Tariq: The Doublespeak of Tariq Ramadan“, siger hun, at den meget omtalte ‘muslimske Martin Luther’ i virkeligheden var alt andet end en reformator: Faktisk var Ramadan “strengt tro mod den strategi, som hans bedstefar havde lagt, en strategi om at gå skridt for skridt” i retning af at indføre islamisk lov i Vesten. Ramadan er barnebarn af Hasan al-Banna, grundlæggeren af Det Muslimske Broderskab.

Det er ikke uden risiko at stå frem og fratage en fremtrædende islamisk lærd hans ære. Når anklageren giver islams fjender, herunder jøder, skylden, sender det et signal til tilhængerne om, at de kan tage hævn.

Fourest var den første til at afsløre i 2017, at Ramadan havde mindst fire andre ofre ud over den første kvinde, der stod frem, Henda Ayari. “En anmodning om religiøs rådgivning blev til et seksuelt tvangsforhold, nogle gange med samtykke, ofte voldeligt og meget ydmygende, før det endte med trusler.”</p

Fourest havde beviser. “Jeg præsenterede det for en dommer. Men Tariq Ramadan skræmte ham for meget. Jeg er godt placeret til at vide, hvor voldelige Det Muslimske Broderskabs netværk er, når man sætter sig op mod ‘Broder Tariq’.”

Den juridiske situation i Europa er sådan, at det indebærer risici for anklagere og dommere at have med en kendt islamist at gøre.

Ramadan selv indrømmer ikke noget.

“Det var en sammensværgelse,” insisterede Ramadan. “Det var en politisk fælde. Og det kan ske for alle.” Det værste ved dette dobbeltmoralske klynkeri er, at selv nu, hvor Ramadan er blevet dømt, er der horder af vildledte venstreorienterede, som falder for det.

 

https://pjmedia.com/robert-spencer/2024/09/14/the-muslim-martin-luther-has-been-convicted-of-rape-n4932525?bcid=39503bd098625be08f53fa0d69741f274a360a6aa46ce7dd9b3a78b1f2249dfa&lctg=28447721?utm_source=pjmedia&bcid=39503bd098625be08f53fa0d69741f274a360a6aa46ce7dd9b3a78b1f2249dfa&lctg=28447721?utm_source=pjmediavip

 



Source link