Opløsningstiden « Snaphanen.dk

Opløsningstiden « Snaphanen.dk


Lars Hedegaard og Ayaan Hirsi Ali i København, Hotel Skandinavia 2005. © Snaphanen

Alt er planlagt. Resten er krokodilletårer

Af Lars Hedegaard

“Turning and turning in the widening gyre
The falcon cannot hear the falconer;
Things fall apart; the centre cannot hold;
Mere anarchy is loosed upon the world.”

William Butler Yeates

Yeates troede, at den tiltagende opløsning ville medføre en ny åbenbaring. Vi har derimod oplevet, at opløsningens kræfter bliver stærkere dag for dag.

i USA foregår der nu et eksperiment, hvis resultat vil inspirere det demokratiske partis ligesindede i Europa: Kan man vinde et valg alene ved at hade sin modpart? Det er tydeligvis demokraternes valgstrategi.

Donald Trump er forsøgt myrdet to gange, men det er hans egen skyld, fortæller demokraternes operatører i regime-medierne. Han kan bare indstille sin kampagne, og hvis han ikke vil, er han selv ude om at blive skudt.

Hillary Clinton har netop forklaret, hvordan det går til i den demokratiske stat: Amerikanere, der udsender “propaganda” – det vil sige oplysninger, som demokraterne ikke bryder sig om – skal retsforfølges.

Hævntørsten mod halvdelen af den amerikanske befolkning, der har dristet sig til at sætte sig op mod den herskende klasse, som Hillary er talskvinde for, udmønter sig i disse dage i mordforsøg på Donald Trump. Og det er netop demokraternes plan. Hvis man i årevis har kaldt et menneske en ny Hitler, kan det ikke overraske, at nogen prøver at eliminere dette udyr.

Alt er planlagt. Resten er krokodilletårer.

Og hvis dette politiske eksperiment lykkes i USA, kan vi være sikre på, at Mette Frederiksen og hendes opdraggivere i EU vil prøve at gøre de amerikanske demokrater kunsten efter.

Interview med Ayaan Hirsi Ali: Et valg mellem livet og tankerne





Source link