700.000 lastbiler vil køre i konvoj for at tage den amerikanske grænse tilbage

700.000 lastbiler vil køre i konvoj for at tage den amerikanske grænse tilbage


En gruppe, der kalder sig selv We The People, har organiseret en aktion, de kalder “Take Our Border Back”, og ifølge flere medier vil 700.000 lastbiler køre i konvoj i protest mod Biden-administrationens grænsepolitik.

Keith Self, som er kongresmedlem fra Texas, siger til Fox News, at det er den samme gruppe, der organiserede konvojen fra Californien til Washington for at protestere mod corona-restriktioner. Han fortæller, at lastbilchauffører fra Canada også vil deltage.

Konvojen vil strække sig fra Virginia Beach til Californien, og de vil holde fredelige protester i San Diego, Arizona og Eagle Pass, Texas. De opfordrer regeringen til at følge forfatningen og tage den sydlige grænse tilbage.

Convoy søger at sætte søgelys på den åbne grænse og sende en besked til lokale, statslige og føderale embedsmænd og retshåndhævelse om, at de skal lukke grænsen og deportere alle illegale immigranter.

De kræver, at regeringen stopper oversvømmelsen af ​​mennesker fra 160 lande, der krydser grænsen hver dag, mange af dem kriminelle og terrorister.

Kongresmedlemmet fra Texas siger, at det bliver en fredelig demonstration, og at det amerikanske folk har fået nok:

– Det amerikanske folk har fået nok, og vi kræver, at Biden-administrationen håndhæver lovene og sikrer vores grænse. Otte millioner mennesker [har krydset grænsen] under Biden-administrationen. Det er mere end befolkningen i Ohio. Det er på tide, at det amerikanske folk rejser sig og kræver, at vores præsident gør sit arbejde.

Self siger, at folk fra andre lande er velkomne til at deltage, og at denne aktion også er for lastbilchauffører i Canada, og for landmænd i Tyskland, Frankrig og Holland.

– Dette er en bevægelse, der strækker sig langt ud over USA’s grænser og beviser, at folk simpelthen er trætte af den føderale regerings overgreb.

Tucker Carlson taler med Texas justitsministeren om grænsekrisen og statens fejde med Biden-administrationen – og manden bag konvojen, den tidligere Green Beret Pete Chambers.

Chambers kalder gruppen “Guds hær”.

Læs mere om Bidens grænsekrise:

Guvernøren i Texas har erklæret statens ret til selvforsvar ved hjælp af forfatningen – Dokument

Køb “How the Authority bluffed us” af Robert Malone her!”

Source link