6 års fængsel til udlænding for vold med døden til følge

6 års fængsel til udlænding for vold med døden til følge


Østeuropæisk mand på 29 år idømt fængsel og udvisning for vold med døden til følge. Forholdet blev begået i Albertslund.

 

 

Den 29-årige mand var tiltalt for at have udsat en 39-årig landsmand for vold med døden til følge. Forholdet fandt sted natten mellem den 1. og 2. juni 2023 på en adresse i Albertslund. I forbindelse med sagen blev Københavns Vestegns Politi kaldt til adressen, da den afdøde blev fundet næste morgen. Den indledende efterforskning indikerede, at der var tale om et mistænkeligt dødsfald, og flere af de personer, der havde været på adressen, blev anholdt – heriblandt den nu dømte.

 

Den efterfølgende efterforskning viste, at det alene var den 29-årige, der havde forvoldt den 39-åriges død, og han blev tiltalt. I går blev han idømt 6 års fængsel samt udvisning for bestandigt i Retten i Glostrup.

 

”Den relativt hårde straf afspejler, at der var tale om et kontinuerligt voldsforløb, og at volden fortsatte efter, at den nu afdøde var i en værgeløs tilstand”, siger anklager Cecilie Mee Sejtved Hansen.

 

Manden har anket dommen.

Source link